Vedtekter

  1. Navnet på klubben skal være GØY med Tennis.

 

  1. Gøy med Tennis skal være en Klubb med forskjellige aktiviteter, leirer, treninger og turneringer. I første omgang vil treninger foregå i Tønsberg området. Dette i forskjellige inne haller og uteplasser.

 

  1. Treningsfilosofien OST(Opplevelse, samhold og trivsel) skal ligge som en grunnmur i bunnen, og ha et overbygg som baserer seg mye på filosof Arne Næss sine tanker om at mennesket er lekende, også kalt Homo Ludens. Det betyr at alle treninger vil ha svært mye lek og moro i seg. Ikke mye mas og terping, slik som det oftest er i den ordinære skole. Det vil være ingen høye forventninger, bare lave skuldre og lite hastverk. https://no.wikipedia.org/wiki/Homo_ludens

 

  1. På tross av at alt tar sin tid, skal det brukes metoder og teknikker som gjør at innlæringen allikevel er nokså enkel å tilegne seg.

 

  1. Tennis er en fantastisk sport og mulighetene er mange. Gøy med Tennis ønsker å være en samlende gruppe hvor alle er velkomne uansett nivå, alder, bakgrunn og nasjonalitet. Dette skal være et steg vekk fra det konservative og litt snobbete inntrykket som tennissporten hittil har hatt i Norge, dette med lukkede anlegg, dyre medlemskap og høye treningsavgifter.

 

  1. Hvor ofte har ikke mange interesserte måtte klatre over høye murer eller måtte lage hull i gjerdet for å kunne spille, slik bør det ikke være lengre. Lave kostnader og et inkluderende miljø skal være vesentlig for videreutvikling av sporten.

 

  1. Gøy med Tennis ønsker å samarbeide med personer, klubber, organisasjoner og bedrifter som synes dette høres spennende ut.

 

  1. Ellers vil Norges Idrettsforbund sine lover og regler også gjelde for denne klubben.